Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
7
2
7
8
2
Házhozszállítás

Termék részletek


Karácsonyi LED öntapadós ablakdísz Mikulás beltéri (elem tartozék)

Karácsonyi LED öntapadós ablakdísz Mikulás beltéri (elem tartozék)
800 Ft

Karácsonyi Led öntapadós Mikulás beltéri ablakdísz, melynek segítségével Ön is az ünnepekhez illően dekorálhatja az otthonát.

Ön emlékszik még rá, hogy gyermekként mekkora varázslatot jelentett az ünnepek közeledte?

Ilyenkor mintha minden egy kicsit különlegesebb lenne. Mások a fények, az illatok és a hangulat. Gyermekkorban ezt az ember sokkal intenzívebben éli meg, de felnőtként sem szabad elfeledkezni az ünnepek örömteli hangulatáról sem.

Hiszen ez az időszak nem csak a vásárlásról, főzésről és takarításról szól, hanem a családdal eltöltött értékes percekről is. Az ünnepi hangulathoz nagyban hozzájárul a lakás dekorációja, melybe nagyszerűen beleillik ez a LED öntapadós Mikulás ablakdísz.

Tudjuk, hogy manapság nagyon nehéz a dekoráció megválasztása, hiszen December közeledtével mintha minden egyre drágább lenne. A legsilányabb minőségű dekorációs elemek is több ezer forintba kerülnek, így egy teljes otthon feldíszítése több tízezer forintot is elvehet a családi kasszából. Ez ünnepek előtt éppen nem jön a legjobbkór.

Látva ezt a tendenciát mi arra törekszünk, hogy ebben az időszakban is földhözragadtak legyünk az árak kialakításánál, így segítve a vásárlóinkat. Tudjuk, hogy a megfelelő dekoráció milyen sokat képes hozzáadni a hangulathoz. Azt szeretnénk, hogy hozzájárulhassunk a kellemes ünnepi hangulathoz, és ne kelljen fejfájást okoznunk a kiürült pénztárca miatt.


A Mikulás formájú ablakdísz, amelynek világítását egy darab színváltós LED biztosítja. Az ablakdísz könnyedén, az öntapadó segítségével felrögzíthető az ablaküvegre.

Egyéb karácsonyi termékeink, melyeket érdemes megtekintenie:

Karácsonyi LED fényfüzér 

Karácsonyi LED füzér hólabda 

Karácsonyi LED hóember 

Led hókristály öntapadós ablakdísz 

Bízunk benne, hogy nálunk mindent megtalál, ami a karácsonyi dekorációhoz szükséges. Jó vásárlás és kellemes ünnepeket kívánunk!Karácsonyi Led öntapadós Mikulás beltéri ablakdísz műszaki adatai:

Elhelyezhetőség: beltéri
Fényforrás: LED
Fényforrások száma: 1 db
Fényforrások színe: színváltó
Mérete: 11 x 7 cm

  • Importőr/Forgalmazó
    Somogyi
    Cikkszám
    403
Webáruház készítés