LED gyertya égő 5W E14 MelegFehér/2700 K, 480 lumen Fényerőszabályozható 3 év garancia

Fényerő szabályozható, dimmelhető LED gyertya 5W AP ház, 5630 smd, 5W, 480 lumen, 2700 KELVIN „AZ IGAZI MELEG FÉNY!”, 270°!
Szemünk egészsége az egyik legnagyobb kincs, ezért nem mindegy, hogy milyen égőt választunk a helyiségek megvilágítására. A legjobb választás lehet a meleg fehér fényű LED gyertya, ami nem vibrál és nem okoz ez miatt fejfájást. Nem szeretjük, ha a lámpa felkapcsolása után hirtelen elvakít a fény? A meleg fehér izzók kellemesek a szemünknek nem csak lámpa kapcsoláskor, hanem egész napi használatakor is. Tökéletes választás azok számára, akik egész nap a gép előtt ülnék és szükségük van a megfelelő fényforrásra.
A LED gyertya egyik legnagyobb előnye, hogy szabályozható a fényerő, így mindig annak mérten állíthatjuk be a fényt, amennyire pont szükségünk van. Irodába és otthonunk szobáiba ez a legjobb választás, ha izzót választunk. A szabályozhatóság a pénztárcánknak is jót tesz. A LED gyertyák eleve energia takarékosak, ha pedig a szükségleteinkre szabályozzuk a fényerőt még kevesebbet fogyasztanak.
A gyertya égő megfelel egy kisebb asztali lámpába vagy éjjeli lámpába is.
Világítási szöge nagy, a nagyobb tereket megfelelően bevilágítja.
Webáruházunkban 3 év garanciát vállalunk a LED gyertya égőkre.

Feszültség AC90-265V
Fogyasztás 5W
Fényáram 480 Lumen
Szín 2700 Kelvin
Kategória LED gyertya égő, LED fényerő szabályozható égő
Világítási szög 270°
Védettség IP20
990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről