Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
1
0
4
2
Házhozszállítás

Autóillatosító


Milyen egy jó autóillatosító?

Ez minden ember számára mást jelent, hiszen valaki a gyümölcsöset, más a fenyőt vagy a virágokat, de akadnak olyanok, akik az „új autó” illatot szeretik. Nálunk 6 különböző illat közül választhat: balboa rágógumi illat, szél laguna illat, fahéjas alma illat, monterey vanilia illat, 66-os út illat, californiai öröm illat.

 

Egy dologban azonban biztosan megegyeznek az autóillatosítót használók. Nem szeretik, ha az első néhány napon elviselhetetlenül erős az illat, de utána teljesen eltűnik és már csak „dísznek” jó az illatosító. Ez egy California Scents autóillatosítóval soha nem fordulhat elő, hiszen ezk az illatok tartósak.

 

Egy jó autóillatosító egyszerű, de nagyszerű

Az sem árt persze, ha az autóillatosító nem ad túl sok plusz munkát. Ebben a kérdésben is jó hírünk van, mivel California Scents autóillatosítókat csak ki kell bontani és máris érezhetjük a kellemes illatot. Nem kell csepegtetni, ragasztani vagy biztos helyet keresni neki.

 

Ezek a fantáziadús terméknevek legalább ennyire izgalmas illatokat takarnak. Sok autóillatosítóval ellentétben se nem unalmas se nem giccsesek az illatok, így kellemes aroma tölti majd be az autóját. Legyen szó elázott kutyáról vagy szerszámokról ezek az illatosítók biztosan elűzik majd a kellemetlen szagokat.

 

Kattintson és válogasson kedvére a különleges autóillatosítók között.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés