TOP termékek

Házhozszállítás

LED-es bútorvilágitó

A LED világításban már minden megtalálható, még a bútorvilágító is. A bútorra szerelhető lámpa igazi kreativítást enged a lakásban. A LED bútorvilágító jól hasznosítható a lakás azon részein, ahová a fő fényforrás nem ér el. Nagyon sokan használják csak dekorációs célból, vagy hogy kiemeljenek egy-egy fontos részletet a lakásban. Ilyen például egy vitrin, amiben érmék, kupák sorakoznak. Vagy egy drága étkészlet pompáját dobja fel a LED világítás. Esetleg egy képet szeretnénk megvilágítani.
A bútorvilágítás egyik leggyakoribb helye, a konyhapult. Funkcionalitásban itt az egyik leghasznosabb. A főzéshez és mosogatáshoz megfelelő fényforrást adja. Illetve gyakori még a fürdőszobai tükör fölött elhelyezni.

A bútorra szerelhető lámpa nem egy luxus. Kedvező áron juthatsz hozzá és a LED verziója hosszú távon megbízható fényforrás lesz, amely nem fogyaszt sok energiát. A különböző formáknak köszönhetően megtalálhatjuk a számunka legesztétikusabb bútorvilágítást.
A LED bútorra szerelhető lámpa egyik nagy előnye, hogy jól megvilágít, de mégsem vakító a fénye. A vitrinben elhelyezve a tárgyakat nem károsítja az UV sugárzás és a hőterhelés. A bútorvilágító flexibilis nyaka tetszőleges pozícióba állítható, így változtathatjuk a világítás szögét.
Nézd meg a teljes választékot webshopunkban és válassz akár pár ezer forintért bútorvilágítást!