Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
9
6
1
7
8
Házhozszállítás

LED E27 foglalattal

Főkategória >Led izzók >LED E27 foglalattal


LED izzók E27 foglalattal most már 379 Ft-tól elérhetőek!

A led izzók E27 foglalattal a legnépszerűbb ledes égőink, felkutattunk olyan gyártókat, akik a nagy, márkás égő gyáraknak szállítanak be. Csak ezeken nincs rajta a márkajelzés, sőt sok esetben ezek még jobbak és tartósabbak is, mint egyes márkás égők.

Így lehetséges az, hogy kivételesen jó áron tudunk olyan led égőket biztosítani számodra is, amelyre még ráadásként 3-5 év garanciát is adunk.

A led izzók E27 foglalattal a normál "csavarós" égők, amelyekből a legismertebb a körte formájú.

Webes led izzó áruházunkban a színtartományokat figyelembe véve megtalálod a hidegfehér, középfehér és melegfehér égőket is. A hidegfehér led égők 6000K, a középfehér ledes izzók 4200K és a melegfehér led égők 2700K színtartományban világítanak.

A led izzók E27 foglalattal többféle formában, alakban érhetőek el: köztük a normál körte, megtalálható nálunk gyertya kivitelben, ClearLED kis gömb égő, Osram LED égő és LED ufó lámpát találsz a kínálatunkban.

Led izzók E27 foglalattal többféle teljesítményben érhetők el a webáruházunkban: 4W, 5W, 6W, 7W, 8W, 9W, 12W, 15W, 18W, 20W. Led izzó shopunkban széles választékban elérhető elektromos alkatrészek a szerelésekhez, így a telepítésben is nagy segítségedre leszünk, amennyiben ki kell építeni a lámpatest helyét.

Nálunk az E27 izzó árak kedvezőek és hosszabba a termékeinkre a szavatosság. Érdemes a ledes égőkre váltani, mert rendkívül alacsony fogyasztásuk mellett több ezer órán keresztül működnek.

Shoppingolj nálunk, mert kedvező árainkhoz hosszabb garanciát is adunk, mert tudjuk, hogy a termékeink tartósak.

 Webáruház készítés