TOP termékek

Házhozszállítás

LED panel

Ön is a letisztult világítási eszközöket szereti?

A LED panelek nagyon modern megjelenést biztosítanak bármilyen otthonnak. A formavilága nagyon letisztult és, ha kell teljesen bele simulnak bármilyen gipszkarton elembe. Lehet vele hangulat világítást, fő világítást, irányfényt készíteni. Igazából egy kis fantáziával bármi kihozható belőle. Van köralakú, négyzet és téglalap és számos különböző méret. Így bármit is találtál ki itt biztosan megtalálod, azt a LED panelt, amire szükséged lesz a megvalósításhoz.

Már 6W teljesítménytől!

A led világítótestek nagy előnye, hogy nagyon kevés energiát fogyasztanak. Töredéke a klasszikus izzóknak. Azonban ez azzal is együtt jár, hogy a nagyon alacsony fogyasztású fénytestek kevesebb fényt bocsájtanak ki. Persze a sokkal jobb energia felhasználás miatt minden izzó és panel jól használható, de át kell gondolni, hogy melyiket hova használjuk. Egy kis tervezéssel minden helyiségbe és élethelyzethez ki lehet választani a legjobb világítást.

Középfehér, melegfehér, hidegfehér

A világítás megválasztásánál nagyon fontos tényező a fény színe, ami befolyásolja a hangulatot. Embere válogatja, hogy milyen fényt szeret az otthonában. Egy jó lakberendező a fény árnyalatát is felhasználja a design kialakításában, hiszen nagyon erős hangulat befolyásoló hatása van. Éppen ezért az otthonodban is érdemes megválasztani azt, amelyik az adott helyiséghez a legjobban illik vagy Neked a legjobban tetszik. Ha nem tudod, hogy melyiket kellene választanod, akkor nyugodtan kérd ki a munkatársaink segítségét.

Kedvezményes ár és garancia

Az akciós termékeink között szinte mindig találhatsz néhány LED panelt, így ha szerencséd van, akkor pont az általad keresettre kaphatsz kedvezményt. Ami talán még ennél is fontosabb az a garancia! Ahogyan termékeink nagy részére úgy a LED panelekre is biztosítunk garanciát, ami 1-3- év között szokott mozogni. Azonban minden termék esetében érdemes külön tájékozódni a témában.

Nem tudja pontosan, hogy melyik termék a legjobb Ön számára? Szüksége lenne némi szakmai tanácsra? Biztosra akar menni? Akkor vegye fel a kapcsolatot a szakembereinkkel, akik segítenek kiválasztani a legjobb termékeket.