TOP termékek

Házhozszállítás

LED szaküzlet Budapesten

LED webáruház, ahol mindent megtalál

Szeretne személyesen vásárolni? Szeretne mindent egy helyen beszerezni? Nálunk nem csak webshopon keresztül vásárolhat. Budapesti személyes átvételi ponton is átveheti megrendelt termékeit, melyet telefonon is leadhat. Legyen szó akár egy kisebb átalakításról vagy egy nagyszabású villanyszerelési munkálatról. Nem is gondolnánk mennyi mindenre szükség lehet a megfelelő világításhoz.


Elérhetőségünk:
Cím: 1205 Budapest Toldy Ferenc u. 30/B
Telefon: +36309865613, +36309693055
E-mail: info@ledfenyforrasok.hu, steelcar2@gmail.com




 

LED webáruházban csak LED izzót találni?

A LED világítás egyre elterjedtebb, ezért sokkal nagyobb választékot tartunk a LED fényforrásokból, mint a hagyományos világítási eszközökből. A hagyományos izzók azonban még mindig keresett termékek kedvező áruk miatt. Ezért a LED szaküzlet ne tévessze meg a vásárlóinkat. Ha Ön hagyományos, halogén izzót vagy fénycsövet keres, akkor nálunk azt is megtalálja.

hagyományos és led égők

A LED világítás sokoldalúsága

Szeretnénk egy energiatakarékos megoldást és a szemünknek is megfelelő fényforrást? A LED világítások egyre bővebb választékával találkozunk legyen szó kültéri vagy beltéri világításról.
A LED égők különböző foglalattal, eltérő formákban kaphatóak. Választhatunk hideg-fehér, közép-fehér vagy meleg-fehér fényforrást is, attól függően hol fogjuk használatba venni. Igen keresett termékek még a LED szalagok. Az egyik legjobb és legolcsóbb hangulat világítás kültérre és beltérre egyaránt.


Az ipari lámpatestekben az egyik legjobb megoldás a LED világítás. Itt folyamatos használatban vannak a lámpatestek és nem mindegy mekkora fogyasztással használjuk őket. Kaphatóak nálunk falra, mennyezetre, bútorra szerelhető lámpatestek vagy asztali lámpák.

led panel világítás


A letisztult dizájnos külső miatt kedvelt világítási megoldás a LED panel. De a LED megoldásban szinte bármi megtalálható nálunk még az irányfény és az autós izzó is.

Speciális izzó kapható?

Igen, még a speciál izzókra is gondoltunk. Kevertfényű HMLI égő, Blacklight UV fénycső, Philips nátrium lámpa vagy mini fémhalogén. Lehet akár szó infa melegítő izzóról is, amely a szövetegbe is behatol.

speciális izzó bolt Budapest

Termékek alkalmi világításra

Legyen szó egy kerti partiról, ahol fel szeretnénk dobni a hangulatot vagy egy karácsonyi világításról, ami az ünnep érzetét erősíti bennünk. A LED szaküzletben ezek mind megtalálhatóak.

karácsonyi világítás webshop


A világítás minden formája

Fejlámpa, elemlámpa, szerelőlámpa, solar lámpa, de még rovarcsapda is jól jöhet egy háztartásban. Szükség lehet még a világító csengőre is, hogy könnyedén megtalálják sötétben. A hozzá tartozó kellékek is beszerezhető nálunk. Ilyen például az elem, utazóadapter vagy bármilyen tartozék.

led szaküzlet Budapesten

Villanyszerelési eszközök

Akár saját kezűleg, akár szakemberrel történik a villanyszerelés, minden fontosabb kellék beszerezhető a LED szaküzletben. Komplett kapcsoló családok, foglalatok, vezetékek, szigetelő szalag, kábel csatorna, forrasztópáka és még sok más termék.
Megéri nálunk mindent egy helyen beszerezni és nagyobb mennyiségben vásárolni, mert mennyiségi kedvezmény jár nálunk. Termékeinkre 1-3 év gyártói garancia jár.

villanyszerelési bolt Budapest

Szaktanácsadás telefonon és személyesen

LED webáruházban szakképzett munkaerő fogadja. Bármiben kérdése merülne fel azt felteheti telefonon és személyesen is. Segítünk kiválasztani a céljaira megfelelő világítást és villanyszerelési eszközöket.


Webáruházunkban akár össze is válogathatja a kívánt termékeket és kérheti személyes átvételre villamossági szaküzletünkbe. Így gyorsan és egyszerűen vásárolhat személyesen anélkül, hogy valamelyik termék hiányozna a polcról.