TOP termékek

Házhozszállítás

Villanyszerelési anyagok

Webáruházunkban megtalálja a villanyszerelési eszközök széles választékát, amire szüksége lehet a munkája során.

Acél és műanyag behúzó szalag, alkonykapcsoló, csatorna, csengő, dugaljak, csatlakozók, kapcsolók, elosztók, hasszabbítók, foglalatok, átalakítók, időkapcsoló, mozgásérzékelő és szerelt vezeték közül válogathat.

A villanyszerelési eszközök között a legkeresettebb termékek a kapcsolók, lengőaljzatok, földelt dugaljak,  fedeles csatlakozóaljzatok, dugós lengő hosszabbítók és vezetékkel kapcsolt elosztók.

A behúzószalag leegyszerűsíti a vezetékcserét, a falban lévő sarkokban és törésekben könnyedén használható.

A vezetékek csoportban láthatja a különböző típusú, vastagságú vezetékeket, hangszóróvezetéket, adatkábelt, gumikábelt több színben.

Mozgásérzékelőt vagy csengőt kell felszerelnie? A villanyszerelési eszközök között erre is rátalál és kiválaszthatja az önnek legjobban tetszőt.

Időkapcsolóra is szüksége lehet otthonában legyen az mechanikus vagy digitális a webshopunkban megvásárolhatja a legmegbízhatóbbat.

Amennyiben új lakásába villanyt szerel, biztosan be szeretné szerezni minden helyiségbe a megfelelő kapcsolókat és dugaljakat. Ez lehet mondjuk egypólusú kapcsoló, 2-es csillárkapcsoló, kapcsoló keret több méretben, földelt csatlakozóaljzat, biztonságos fedeles aljzat. Ráadásul a csatlakozókból manapság sosem elég, egyre több elektromos eszközt használunk az otthonunkban ezért érdemes lehet minden falra több csatlakozót is felszerelni és gondolni erre, ha villanyszerelési eszközöket szerzünk be.

Ipari villanyszerelésre is minden fontosabb villanyszerelési eszközt megvásárolhat itt, például az ipari aljzat rögzítőt vagy ipari dugvillát.

Akár a mindennapi villanyszerelési munkánk során, akár a mindennapokban otthon jól jöhet egy dugós lengő hosszabbító, amit több színben és hosszban megtalál a webshopban. A vezetékes elosztó pedig hasznos kiegészítője azoknak a lakásoknak, ahol nem szereltek fel elegendő földelt csatlakozót. A vezetékes elosztókat megvásárolhatja biztonságos kapcsolóval ellátva is. Itt biztosan megtalálja azt az elosztót vagy hosszabítót, amire szüksége van.

A foglalat átalakítók több típusa között válogathat, ha nem akarja a meglévő lámpáját kidobni, de energiatakarékos LED izzóval szeretné használni.

Az egyéb csoportban megtalálja például a csavaros csatlakozókat, csavar nélküli vezeték összekötőket, biztosítékokat több méretben.

Szerezze be egy helyről a villanyszerelési eszközöket és rendelje házhoz! Bármilyen kérdése van villanyszerelési termékeinkkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!