TOP termékek

Házhozszállítás

Dekorációs égők / Dekorációs termékek

LED dekorációs termékek már 210 Ft-tól.

LED dekoráció minden alkalomra

A fényeknek fontos szerepe van az életünkben. Világosságot nyújtanak, hogy elvégezhessünk a mindennapi feladatainkat és hangulatot teremtenek, ha jól használjuk őket. Egy LED gyertya emeli az ünnep hangulatát, egy LED RGB forgó disco lámpa mindig képes igazi buli hangulatot varázsolni, míg a LED teamécses kiváló kiegészítője a romantikus pillanatoknak.

Egy mókás és különleges lámpát keres? Mit szólna kávés led lámpánkhoz USB csatlakozóval? Vagy egy jópofa éjszakai fényt gyermeke szobájába? Akkor válassza LED állatfigurás gyermek lámpánkat. Sok gyermek számára ijesztő az éjszaka sötétsége és nagy megnyugvást jelent számukra egy kis fénysugár.

Szeretné „meglepni” a hívatlan látogatóka? Akkor szereljen fel egy álkamerát, ami megtévesztésig hasonlít az eredetihez. Élethűségéhez hozzájárul az állandóan parázsló kis lámpa, mely az eredeti bekapcsolás jelzőjét hivatott utánozni. Mindössze egy elemre lesz szüksége, hogy elriassza a betolakodókat.

De néhány száz forintért akár öntapadós LED bútorlámpát is vásárolhat. Így nem kell a jövőben a homályban tapogatózni. A LED bútorvilágításban 3 darab leddel rendelkezik, így elegendő fényt biztosít, de mégsem vakít. Könnyen kezelhető, így a legkisebbek számára is praktikus választás.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal.