TOP termékek

Házhozszállítás

Reflektor izzó / R63 - R50 izzó / Ceruzahalogén

A halogén reflektor izzók széles választékát találja a webshopban. A 25 W teljesítménytől egészen a 300 W-ig kaphatóak. Különböző foglalattal és méretben biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt.

A halogénizzók az izzólámpák továbbfejlesztett változatát kínálják. Burájukban a gáztöltés mellett kis mennyiségű halogén adalék található meg. Ez lassítja le az izzószál elöregedését, vagyis segíti a hosszabb teljesítmény időt. Ezen kívül magasabb üzemi hőmérsékletet tesz lehetővé a használatkor, ami megemeli a kibocsátott fény színhőmérsékletét. A halogén izzók így megnövelt fényhasznosítással üzemelnek.

A halogén reflektor izzók bekapcsoláskor azonnal teljes fényt adnak és fényerejük is jól szabályozható. Rendkívül széles környezeti hőmérséklet tartományban használhatjuk. A halogén izzók nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, így hulladékkezelésük és újrahasznosításuk megoldott. A halogén reflektor izzók és ceruza izzók azonban sérülékenyek. Védjük az ütéstől és rázkódástól.

A halogén reflektor izzókat olyan helyiségben és munkafolyamathoz használjuk, ahol több fényre van szükségünk. A halogén ceruza izzók szintén jól használhatóak reflektoros megvilágításra. Főleg üzletek, kirakatok megvilágítására veszik igénybe. A színvisszaadásuk tökéletes, ami egy kirakat megvilágításakor nagyon fontos. Olyan munkafolyamatokhoz jöhet jól, ahol elsődleges, hogy a tárgyak színét teljes valójában adja vissza.

Webáruházunkban megbízható minőségű halogén reflektorokat és ceruza izzókat talál kedvező áron. Válassza ki a tevékenységhez és a helyiséghez legjobban illő fényforrást!