TOP termékek

Házhozszállítás

Cégünkről

Üdvözöljük a LED Fényforrások Villamossági Webáruház honlapján!

 

Kérem engedje meg, hogy néhány rövid mondatban bemutassam vállalkozásunkat.

A Steel-Car Kft. 1994-ben alakult, fő tevékenysége 2013-ig   belföldi-, és nemzetközi  árufuvarozással foglalkozó vállalkozás volt.

2013-ban  nyitottunk egy kiskereskedelmi üzletet, melynek elnevezése LED Fényforrás Villamossági Szaküzlet, ahol folyamatosan bővülő, és mindig  újdonságokkal teli árukészletet biztosítunk  Vevőink részére. Időközben 2014-ben kibővitettük a vásárlási lehetőségeket webáruházi elérhetőséggel is:www.ledfenyforrasok.hu, ledbolt.unas.hu, illetve www.ledfényforrások.hu címen vagyunk megtalálhatóak.

Cégünk az Üzletfelek kiszolgálásában három szempontot tart a legfontosabbnak: megbízhatóság,  minőség és a kedvező árak.

Minden LED-es termékünkre 1-3 év garanciát vállalunk, gyártótól függően. A részletekről érdeklődjön webáruházunkban. Társasházaknak, Szerelőknek kedvezmények! Nettó 19.000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk megrendelését Budapest területén, amennyiben előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel történik a vásárlás . Webáruházunknál személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban címe: 1204 Budapest, Toldy Ferenc u. 30/B. A képek illusztrációk, a tévedés jogát fenntartjuk!

Webáruházunkba telefonon is leadhatják a rendeléseket!!!!!

GARANCIA: A garancia idő a termék dobozán és a számlán is fel van tüntetve! Számla ellenében, meghibásodás esetén 1, 2-3 év garancia van! Az ettől eltérő 1-2 éves garancia időket megtalálja a termék leírásában! A 3.000 Ft alatti termékre csere garancia van! Amennyiben az árut már nem tartjuk vagy nincs készleten azonos lumen számúra és szórásszögűre cseréljük azt. Minden 3000 Ft feletti összegű terméket 15 napos garanciális javításra küldünk, mivel a termékekhez az alkatrész Kínából érkezik, ezért a javítás időtartama maximálisan akár 30 nap is lehet. A javítás idejére csereterméket nem áll módunkban biztosítani. Megkérjük kedves vásárlóinkat /akik webáruházon keresztül rendeltek, és postán kapják meg a csomagot/, hogy az esetlegesen felmerülő garanciális cseréket a Vásárlás helyszinére, a megadott üzletbe szíveskedjenek postázni, vagy személyesen eljuttatni! A garanciális érvényesítéshez minden esetben a vásárlást igazoló pénztárbizonylatra, számlára lesz szükség! Ennek hiányában garanciális igényét nem tudjuk elfogadni! Megértésüket köszönjük.

Nem garanciális ternék cserénél, csak és kizárólag épp, sértetlen csomagolásu termékeket tudunk elfogadni, kizárólag cserére!

Vágott vezetéket nem veszünk vissza! Kiszállítás után, amennyiben a megrendelő nem veszi át az utánvétes csomagot, akkor az 1.990 Ft szállítási díjat, amennyiben nem hajlandó akkor + az 5.000 Ft közjegyzői díjat is ki kell fizetni, ellenkező esetben bírósági úton behajtjuk! Szolgáltatásaink: - Belföldi hűtős áruszállitás - Rendezvényekre hűtőautó biztositás /ahol állóhűtést is tudunk vállalni 220 V áramforrásról/ - Led Fényforrások Villamossági Webáruház