TOP termékek

Házhozszállítás

LED szalagok / LED modulok

Legyen szó kültéri vagy beltéri led szalagokról, nálunk mindegyiket megtalálja. A legtöbb termékünk 1, 3 vagy akár 5 év garanciát vállalunk, így ezzel is biztosítjuk kedves vásárlóinkat a remek ár mellé társított magas minőségről.

Led szalag webáruházunkban megtalálja a hidegfehér, melegfehér, középfehér  és RGB ledszalagokat is. A hidegfehér ledek 6000-6500K, a középfehér szalagok 4000-4500K és a melegfehér ledek színtartomány 2700-3000K. A led szalag bekötéséhez is mindent megtalál az oldalon, pl.: led szalag tápegység, trafó, elosztó, led szalag sarokelem, fényerőszabályzó. 

A led szalagok teljesítményüket tekintve: 4,8W- 20W/m. Rendelkezünk Led szalag szettekkel is, amelyek távirányítóval is vezérelhetők, így nagyon kényelmesen tudja kezelni. A led csíkokhoz te is telepítheted a távirányítót és egyéb automatizmusokat is szerelhetsz hozzájuk.

Led szalagok típusai: 2835, 3528, 5050

Milyen felhasználási lehetőségek rejlenek a led megvilágításban? Szinte végtelen, mert a ledes fényforrásokat konyhába, lépcsőhöz, gardróbba, bútorok megvilágításához autóba is használhatja.