TOP termékek

Házhozszállítás

LED szalag szett

Led szalag szettjeinkkel energiatakarékosan és esztétikusan megvilágíthatjuk a háztartás különböző pontjait. A Led szalag nem igényel nagy helyet és felhasználásával látványosan világíthatjuk meg a lakásban a tereket.

Konyhai világításként:
A konyha központi szerepet tölt be a családi életben és gyakran a nappalival egy térben kerül kialakításra. Éppen ezért egy hosszú élettartamú és energiatakarékos fényforrás kiválasztása az egyik legfontosabb szempont a világítás megtervezésénél.
A rengeteg megoldás közül a Led fényforrások bizonyulnak a legkedvezőbbnek ebben az esetben is. A Led szalagok igazodnak a modern és klasszikus konyhák dizájn-jához egyaránt, és mivel nagyon rugalmasak könnyen felszerelhetők bárhová, így remek megoldást nyújtanak már meglévő konyhák munkafelületének egyenletes megvilágításához is. Az RGB Led szalag -gal színben is kiválaszthatjuk a konyhánkhoz, napszakhoz vagy éppen hangulatunkhoz leginkább illő megvilágítást. Az alumínium profil segítségével szinte alig észrevehető és eltakarja a szalagon található chipeket, így az maximálisan esztétikus külsőt biztosít konyhájának.

Fürdőszobai világításként:
A fürdőszobában remek hangulatvilágításként alkalmazható.

Lépcsővilágítás:
Biztonságossá és látványossá teheti az otthona lépcsőit, ha Led szalag-gal világítja meg őket, többé nem kell a sötétben botorkálnia.

Egyéb felhasználás: A Led szalag felhasználásának semmi sem szab határt, használhatjuk például festmények, családi képek kontúrvilágításának is, vízálló kültéri változatát a ház külső megvilágítására, vagy a járda/közlekedő/garázskapu megvilágításához, de a strapabíró kültéri szett megfelelő lehet párásabb helyiségek hangulatvilágításaként is (pl. fürdőszoba). A szett kompakt megoldást jelent, hiszen tartalmaz minden alkatrészt, mely a működéshez szükséges.