TOP termékek

Házhozszállítás

Lakáskiegészítő / Egyéb termékek

Ebben a kategóriánkban olyan hasznos tárgyakat talál, melyek szorosan kapcsolódnak a világítástechnikához.

Gomb, ceruza, és góliát elemeket, melyek több nálunk kapható termék használatához is szükségesek. Természetesen ezen a téren is szeretnénk minden vásárlónak megfelelő terméket kínálni, így az olcsóbb kategóriás Ultra Tech márkától a kicsit drágább Maxell elemeken át a Duracell elemekig sok féle típus és márka megtalálható.

Elemlámpákat és fejlámpákat, ha az otthonán kívül is biztos fényforrásra lenne szüksége. Sokan szeretnek kirándulni, ami gyakran akár sötétedés utánig is elhúzódhat. Azért, hogy ilyenkor is biztos látási viszonyok között közlekedhessen érdemes megbízható fényforrást választani. Kínálatunkban megtalálható elemlámpák és fejlámpák között Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt.

A világítás elengedhetetlen eleme az elektromos áram, így természetesen a multiméter sem maradhat ki a kínálatunkból. A nálunk kapható multiméter, mely alkalmas egyenfeszültség, váltófeszültség, egyenáram és ellenállás mérésére. A multiméter 9 V-os elemmel működik.

Rovarcsapda és rovarcsapda fénycső is kapható webáruházunkban, melyek megkönnyítik a kinti létet. A nyár sokaknak a kedvenc időszaka, azonban bizonyos területeken nagyon kellemetlen tud lenni a szabadban töltött idő a rovarok tömeges jelenléte miatt. Egy jó rovarcsapda és rovarcsapda fénycső megoldja ezt a problémát.

Sókristálylámpa, mely nem csak szép, de hasznos dekorációs elem. A sókristály a 100 %-ig természetes anyagokból áll, ami a benne található égő világításának köszönhetően negatív ionokat szabadít fel. Ezek a negatív ionok kompenzálják a technikai eszközök által kibocsájtott pozitív ionokat, így jótékony hatással vannak az egészségre.

Honeywell szénmonoxid vészjelző, ami akár életeket is menthet. Sajnos még mindig sokan megspórolják ennek a filléres eszköznek az árát. Ön ne kövesse el ezt a hibát és, ha a fűtési megoldása megköveteli, akkor áldozzon rá. Nálunk a Honeywell szénmonoxid vészjelző 7 év garanciával kapható.

Utazóadapter, hálózati USB töltő, hogy sehol ne maradjon áram nélkül. Hát különféle típus közül válogathat az igényeitől függően.

Ventilátor vagy hősugárzó, mert legyen meleg vagy hideg, ránk akkor is számíthat. Különböző méretű és típusú termékeink közül válogathat.