TOP termékek

Házhozszállítás

LED E14 foglalattal


LED izzók E14 foglalattal most már 350 Ft-tól elérhetőek!

A led égők árai egyfajta biztonságérzetet adnak a vásárlóknak, mert az ember jogosoan azt gondolhatná, hogy a drágább mindig jobb minőséget takar. Sajnos azonban ez a kettő tényező nem jár együtt. Mi találtunk 2-3 nagyon megbízható gyártót, akik a nagy, márkás izzógyártóknak is beszállítanak, ezért a legtöbb termékünkre egyedülállóan 3-5 év garanciát vállalunk.

A led izzók E14 foglalattal a vékony "csavarós" izzók, amelyekből a legtöbben a gyertya izzót ismerjük, ez ugrik be elsőre. Ugyanakkor ebben a foglalatban is létezik számos egyéb kivitel.

Led égő webshopunk a színtartományokat tekintve tart: hidegfehér, középfehér és melegfehér választékot is. A hidegfehér ledes égők 6000-6500K, a középfehér ledek 4000-4200K és a melegfehér led izzók 2700-3000K színtartományban dolgoznak.

A led izzók E14 foglalattal többféle kivitelben kaphatók shopunkban, mint a klasszikus LED gyertya égő,  LED kis körte,  Gömb búrájú LED égő, LED páraelszívó izzó, LED mini égő, LED gyertya égő Filament, LED R50 égő.

A led izzók E14 foglalattal ilyen teljesítménnyel kaphatók nálunk: 1W, 2W, 3W, 4W, 5W, 6W, 7W, 8W. A led izzó webáruházunkban rengeteg elektromos alkatrészt, a szereléshez szükséges kábeleket, kapcsolókat is megtalálod, ha ki kell építeni valamit.

A led égők praktikusabbak, alacsony a fogyasztásuk, ezért érdemes kicserélni a normál, energiatakarékos izzókat ilyenekre.

Vásárolj nálunk, mert a jó remek ár/érték arány mellé hosszú garancia is jár.