TOP termékek

Házhozszállítás

Led Fényforrások Blog

Karácsonyi világítás ötletek

2020.12.08 08:13
Karácsonyi világítás ötletek

Olvasd el karácsonyi világítás ötleteinket és legyen egyedi, hangulatos fény otthonodban az ünnepi időszakban!

A karácsonyi dekoráció és a karácsonyi fények varázsa segít megteremteni az igazi ünnepi hangulatot a fa alá.
A szentestét megelőző készülődés adja a karácsony igazi varázsát, amikor nem csak feldíszítjük otthonunkat, hanem a lelkünkben is ráhangolódunk az ünnepre. Előkerülnek az asztaldíszek, angyalkák, kopogtatók, hógömbök, de a valódi varázst mégiscsak a karácsonyi fények és karácsonyi világítás jelenti, hiszen ilyenkor ünnepeljük a fény újjászületését.
A karácsony szellemét könnyen elhozhatjuk otthonunkba egy karácsonyi fényfüzér segítségével és megteremthetjük a tökéletes hangulatot.

karácsonyi otthoni fények

Ebben az évszakban szeretünk egy kis ünnepi csillogást adni mindennek, az otthonunk külsejének és belsejének, a fának, a különböző dekorációs elemeknek. A szikrázó karácsonyi fények hozzáadnak egy kis csodát az ünnephez, amely bennünk felnőttekben is felébreszt némi nosztalgiát, hogy újra megélhessük az ünnep varázsát. Rengeteg szabadtéri karácsonyi világítás ötlet van, de ne spóroljon a fények használatával a beltéri dekorációs ötletekhez sem, hiszen ezeket az elemeket is nagyszerűen feldobhatjuk pár led füzér segítségével. Könnyen beépíthetjük a led füzéreket például az adventi koszorúkba, az ünnepi asztal díszítő elemei közé vagy akár lépcsőkorlátra tekerve.

Ráadásul, a LED-es füzérek elterjedésével a fogyasztásunkat sem növeli meg jelentősen a kül- és beltéri karácsonyi világítás.

Összegyűjtöttünk pár karácsonyi világítás ötletet, melyhez minden megtalálható a webshopunkban!

 

üvegben fényfüzér


Üvegbe zárt fények – azoknak, akik nem tudnak betelni a karácsonyi fényekkel


Az ötlet nagyon egyszerű és mégis látványos. A legjobb benne, hogy tökéletesen a saját ízlésünknek megfelelőt alkothatunk, ami ráadásul színben is passzol a meglévő karácsonyfadíszeinkhez. Használjunk egy üres boros vagy befőttesüveg, vagy bármilyen üveg dísztárgyat – akár vázát is, melybe elhelyezünk egy-két díszgömböt, vagy tobozt, vagy más díszítő elemet, majd végül megkoronázzuk egy tetszőleges színű LED fényfüzér segítségével.
Ha az asztal közepén szeretnénk elhelyezni, akkor válasszunk elemes LED fényfüzért.

Alternatív karácsonyfa


Azoknak, akik nem szeretnének kivágott fát állítani, de megőriznék a karácsony szellemét - a műfenyőn túl rengeteg más alternatíva kínálkozik. A leghelytakarékosabb a képen látható „csináld magad” karácsonyfák. Az első képen látható variációhoz akár egy erdei séta alkalmával is gyűjthetünk ágakat, melyeket egymáshoz rögzítünk, feldíszítjük, majd végül karácsonyi világítással megkoronázzuk és a falra rögzítjük. A másodikhoz már nem árt, ha van egy ügyes kezű férfi a háznál, akitől nem áll távol a barkácsolás. Na, nem egy nagy ördöngösség, de lehet, hogy szükségünk lesz segítségre a deszkák egymáshoz rögzítésében. Innentől viszont gyerekjáték: kedvünk szerint lefesthetjük és feldíszíthetjük egy lenyűgöző égősorral.


Karácsonyi jégcsapfüzér


Sajnos, az utóbbi években nem volt jellemző a fehér karácsony, de a karácsonyi jégcsap fényfüzér segítségével valódi téli hangulatot teremthetünk akár a kültéri karácsonyi dekoráció részeként, akár bent, a lakásban. IP44-es védelemmel ellátott termék 10 x 4 db hideg fehér LED-es, 27 cm-es jégcsapot tartalmaz, melyek soronként eltérő ritmusban csepegnek. Fehér kábellel, 230V adapterrel.Karácsonyi világítás – lépcsőkorláton


Ha többszintes otthonban élünk, kár volna kihagyni a lépcsőkorlát díszítését, hiszen ez teszi fel az i-re a pontot, ez az, ami megkoronázza a karácsonyi dekorációt. Számtalan lehetőség közül választhatunk, akár fenyőágakkal is díszíthetjük a korlátot, de egy égősorral önmagában is gyönyörűvé és hangulatossá tehetjük otthonunknak ezt a részét.


Karácsonyi világító gömb dekoráció


Igazán meghitt, meleg hangulatot teremthetünk a világító gömb dekorációk segítségével, melyeknek az a legjobb tulajdonságuk, hogy univerzálisak – vagyis karácsony végeztével is tovább használhatjuk őket, egyszerű hangulatvilágításként a lakásban. A világító gömb dekorációnak van elemes és vezetékes változata is!

TIPP: Akinek hiányzik a fehér karácsony, annak jó hír, hogy az idei karácsonyi termékeink között találhat karácsonyi LED-es hópihe projektort, mely megidézi a havas karácsonyok hangulatát otthonunkban.