Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
1
2
2
5
Házhozszállítás

Akciós termékek


A LED fényforrások egyre népszerűbbek az emberek körében, hiszen sokkal takarékosabbak és tartósabbak, minta az elődjük. Bár a régi hagyományos izzók is sokáig tudtak üzemelni, sajnos a minőségük hamar nagyon megromlott, ezért gyakran néhány hónap alatt tönkre mennek.  Ezzel szemben a led izzók évekig problémanetes működnek. Ezzel nagyon sok pénzt spórolhatsz magadnak és nagyon sok szemetet a bolygónak.

 

Mára az ára is sokkal barátságosabb lett. Főleg, ha akciós termékek közül is válogathat.

 

Sokáig egy hátránya volt a led izzóknak, hogy lényegesen drágábbak voltak, mint a hagyományos társaik. Azonban mára sokkal olcsóbbak lettek úgy, hogy a minőségük  nagyon sokat javult. Legalább is, ha a megfelelő gyártót választjuk. Mivel a led izzók nagyon jól megállták a helyüket egyre többen kezdtek a gyártásukba, ami sajnos azt is jelenti, hogy elég sok silány minőségű termék került az üzletek és a webáruházak polcaira. De szerencsére nincs ez mindenhol így!

 

A garancia mindent biztosít!

 

Sok áruház nem biztosít garanciát az ilyen „kis” termékekre, hiszen néhány száz forintért újat lehet venni, ha tönkremegy. Azonban a LED fényforrásoknak pont az a lényege, hogy ne kelljen fél évente újat venni belőle. Mi éppen ezért vállalunk gyártától függően 1-5 év garanciát az akciós termékekre is.

 

Ilyen olcsón is lehet jó?

 

A garancia már önmagában jól mutatja, hogy biztosak vagyunk az árunk minőségében. És igen, kedvezményt is tudunk biztosítani mellé. Szeretnénk, hogy minél többen megismerjék a led izzókat és elkezdjék rendszeresen használni, mert sokkal jobbak, mint a hagyományos társai. Önnek kevesebbet kell a beszerzéssel foglalkozni, az akciós termékeknek köszönhetően a költségek is sokkal alacsonyabbak és a használatukkal lényegesen kevesebb szemetet termelne. Van bármi, ami ellene szól? Ugye, hogy nincs?

 

Akkor válogasson az akciós termékeink közül, melyek körét minden hónapban frissítjük. Több tucat izzó, fénycső, kapcsoló és kellék található a kedvezményes termékeink közül. Ha Ön is jó áron akar jó minőségű termékeket vásárolni, akkor érdemes körbe nézni.


Sorrend:

Vezeték nélküli csengő DB1010
• Hatótávolság nyílt terepen: kb. 100 m
• Többszólamú, kellemes hangzás
• 36 változatos, ismert dallam
• Egyedi kódolás tanuló funkcióval
• Erősen zavarvédett más csengőktől
• IP44 védett nyomógomb
• Működési frekvencia: 433,9 MHz
• Csengő tápellátása: 3 x 1,5V AA elem, nem tartozék
• Nyomógomb tápellátása: 1 x 3 V CR2032, tartozék 
-18%
Vizálló elemlámpa/Krypton izzó (elem nem tartozék)
Szabadidős tevékenysége, esetleg munkája megköveteli, hogy egy masszív vízálló elemlámpa mellett tegye le a voksát?
Világítását egy minőségi krypton izzó szolgáltatja. A stabil fogását pedig a gumírozott felület garantálja.
Tápellátása: 2 X AA [1,5 V] elem (nem tartozék).
A vízálló elemlámpát használhatja bátran, hiszen strapabíró kialakítása révén könnyedén fogja venni az akadályokat. 
840 Ft
Akció: 690 Ft
Kezdete: 2020.04.30
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés