TOP termékek

Házhozszállítás

Ledfényforrás társasház

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődését és ezen az oldalon köszönthetem!

Ez biztos jele annak, hogy társasház kezelőként Ön is szeretne többet tenni a környezetéért és jelentős összegeket megspórolni. Olvasson tovább és tudja meg hogyan!


Tékes Irén ledfenyforras.hu ügyvezető igazgatója

Egy társasház óriási energia felhasználóként van jelen a piacon. Ha csak a világitást nézzük is igaz ez az állítás, hiszen az őszi, téli időszakban van, hogy egész nap égnie kell a lámpáknak. Sajnos ez elkerülhetetlen bizonyos területeken, hiszen csak így válnak használhatóvá az adott terek. Azonban nem mindegy, hogy itt mennyi energiát használ el egy adott izzó. A hagyományos technológiával készült fényforrások esetenként 10X annyi elektromos áramot használnak fel a működésükhöz, mint LED technológiával készült társaik. Így nyilván az Ön számára is egyértelmű, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozni kell!

Minden LED izzó egyforma?

Nem! Sajnos azt kell, hogy mondjuk nagyon sok gyenge minőségű és selejtes áru kerül hazánkba, amik bár kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos égőknél, de az élettartamuk nagyon rövid. Egy jó minőségű LED fényforrásnak legalább 5 évig zavartalanul kell működnie. Csakhogy ezek sajnos sokszor 1-2 éven belül felmondják a szolgálatot, ami nyilvánvalóan egy társasház számára nem kifizetődő. Éppen ezért, mi nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőség ellenőrzésre, amit az is bizonyít, hogy szinte minden termékünkre több év garanciát vállalunk.

Ez az újítás egy olyan jellegű befektetés egy társasház életében, ami egy éven belül biztosan megtérül és ezután még további megtakarítást jelent Önöknek. Elég régóta vagyok jelen ezen a területen, hogy tudjam mekkora felesleges terheket vállalnak azok, akik nem tértek még át erre a technológiára. Bár már elméletileg 2009 óta nem is lehetne 100-as sőt még 40-es volfrám szálas izzót sem forgalmazni mégis akadnak bőven, akik a törvényi kiskapukat kihasználva értékesítik ezeket. Az tagadhatatlan, hogy az áruk lényegesen kedvezőbb a takarékos társaiknál, de ez is csak egy pillanatnyi illúzió.

Azért, hogy segítsünk felszámolni a környezetszennyező fényforrások uralmát, most egy különleges akcióval készültünk csak a társasház kezelőknek. Ennek keretén belül kapta most ezt a hírlevelet és egyben a lehetőséget arra, hogy igénybe vegye a kiemelkedő kedvezményeinket. Töltse ki az alábbi rövid űrlapot, hogy néhány napon belül felvehessem Önnel a kapcsolatot, és elkészítsem a személyre szabott ajánlatát.

Vagy keressen meg az alábbi telefonszámon és nagyon szívesen visszahívom.

+36-30/969-3055