TOP termékek

Házhozszállítás

LED reflektor

A LED reflektorok segítik abban, hogy kültéren bárhol megfelelő megvilágítást kapjon. Legyen szó melléképület megvilágításáról, kerti világításról vagy bármilyen szabadtéri program megvilágításáról. Könnyedén magával viheti a LED reflektort. Tizedannyi a fogyasztásuk a halogén reflektorokkal szemben. A beszerzési áruk is kedvező. Az energiatakarékosság mellett pedig fényerejük kiváló. Webáruházunkban már 1650 Ft-tól hozzá juthat egy LED reflektorokhoz. Az energiatakarékos LED fényvető költséghatékony megoldás, ami a vállalkozások számára jelentős összeget takarít meg egy évben. Vegyük csak példának egy kirakat megvilágítását, ami napi szinten akár 15 óra megvilágítást igényel. A kültéri LED reflektorok vízállóak, így bátran használhatjuk  mondjuk horgász világításhoz vagy bármilyen vízi tevékenységhez. A mozgásérzékelős LED reflektorok praktikusak és még energiatakarékosabbak. Állítható a megvilágítás, az idő és az érzékenység. Kínálatunkban kapható kézi, állványos akkumulátoros LED fényvető. Ez a típus tökéletesen visszaadja a tárgyak pontos színét.

A webáruházi kínálatban különböző fényű LED reflektorok közül válogathat. Meleg fehér, közép fehér és hideg fehér megvilágításuk a különböző igényeknek megfelelően. A 10 W-tól egészen a 100W, 200W teljesítményűig választhat reflektorokat.

Az egyik legmegbízhatóbb márka, a LED Global termékeit kínáljuk. Az írországi cég a legjobb technikával hosszú távra készíti el LED reflektorokat. Ezt a minőséget bizonyítja az akár 3 éves garancia is. Legyen egyszerű és biztonságos a kinti világítás. Válassza ki webshopukból a megfelelő kültéri világítást és akár a hozzá tartozó kiegészítőket is. 1, 2, illetve 3 év garancia gyártótól függően!