TOP termékek

Házhozszállítás

Infra melegítő izzók

Az infra izzók a test mélyebb szöveteibe is behatol. A látható fénynél nagyobb hullámhosszú sugarak kibocsájtására képes. Az infra izzó használatakor egy belső hőt érzékelünk, ami serkenti a vérkeringésünket. A melegítő izzó használata kiváló arcüreg gyulladás, homloküreg gyulladás esetén. A háziorvos is gyakran tanácsolja az infra lámpa használatát. Tüdőpanaszok, hörghurut kiegészítő kezelésére is javasolják. A stressz okozta fejfájásra is jótékony hatással bír a lámpáztatás. Reumatikus izomfájdalmak vagy görcsös panaszok esetén is alkalmazzák. Tehát rengeteg jótékony hatása van az infra izzónak. Általában elég 10 perc rendszeres használat ahhoz, hogy kifejtse jótékony hatásait.

Az infra izzó melegítő hatását már régóta használják az állattenyésztésben is, ahol a kisállatoknak meleget ad a lámpa fénye. A modern házi kedvencek közül is akad olyan állat, akinek a kedvence lesz ez az infra fény. Például a gekko biztosan értékeli majd ezt a fajta meleg fényt.

Az infra izzó nem csak melegítő hatása miatt kedvelt, hanem kellemes, nyugtató fényt is ad. Az infra lámpákat általában piros burával készítik ezzel is adva egy meleg hatást, de webshopunkban átlátszó burával is lehet kapni. Az intenzív megvilágítás miatt mindenképp vegyük figyelembe a megvilágítandó terület hő tűrő képességét. Ha csak magunkon próbáljuk ki, már akkor észleljük a hő erejét. Így le tudjuk tesztelni az ideális távolságot, hogy hol komfortos még az infra lámpa melege.
Webáruházunkban infra izzók széles választéka kapható, több méretben és teljesítményben. Válassza a számára megfelelőt. Ezek a melegítő égők E27 foglalatba kompatibilisek.

Vásároljon kényelmesen és kedvező áron webshopunkból megfelelő melegítő lámpát. Próbálja ki az infra lámpa jótékony hatásait!