TOP termékek

Házhozszállítás

LED fénycső / vonalizzó

Érdemes lecserélni a hagyományos fénycsöveket LED fénycsövekre. A LED fénycső nem vibrál, így szemünknek is komfortosabb, főleg az egész napos munkafolyamat közben. A lámpa felkapcsolása után rögtön teljes fényerősséggel világít. Az élettartam szempontjából is jó választás a LED fénycső vásárlása. Típustól függően akár 50.000 óra élettartammal rendelkeznek. Egy munkahelyen, ahol egész nap égve van a lámpa és több fényre van szükségünk, nem mindegy, hogy milyen világítást használunk. Webáruházunkban akár 10 W energiafogyasztású LED fénycsövet is vásárolhat.

Webáruházunkban T8 LED fénycsövek közül válogathatsz. Dönthetünk, hogy számunkra a hideg fehér vagy közép fehér LED fénycső a kedvezőbb. A hideg fehér fény erősebb, jobban segíti a koncentrációt. Minden egyes sarkot megvilágít. Jó választás például kórházakba, boltokba. A közép fehér LED világítás ezzel szemben egy fokkal gyengébb fény. Természetesebben hat ezért a legtöbben úgy érzik kellemesebb fényforrás a szemüknek. Világítási szögük 180 fok.

Webáruházunkban igen kedvező áron juthat hozzá a LED fénycsőhöz és gyártótól függően 1-3 év garanciát kap rá. Dolgozzon költséghatékonyan és megfelelő fényben a LED fénycsővel!