TOP termékek

Házhozszállítás

Flashlight elemlámpa elemes (elem nem tartozék)

Flashlight elemlámpa elemes (elem nem tartozék)
Flashlight elemlámpa elemes (elem nem tartozék)

Egy jó elemlámpa sokszor igazi kincs tud lenni, ezt gyakran már csak akkor tapasztaljuk, ha éppen nincsen kéznél. Ön járt már úgy, hogy éjszaka kellett a kocsi kulcsot előtúrni a táska aljáról vagy az ülőgarnitúra alá becsúszott fülbevalót megkeresni? Szinte biztosak vagyunk benne, hogy igen! Ilyen és számos más olyan élethelyzettel találkozunk rendszeresen, amikor valóban jól jönne egy elemlámba.

 

Persze már sok okostelefonnak van elemlámpa funkciója, azonban ezeknek az eszközöknek az akkumulátora nagyon kevés ideig üzemképes és egy 5-10 perces világítás is képes jócskán csökkenteni a töltöttségi szintet. Ez pedig sok kellemetlenséghez vezethet. Azonban a Flashlight elemlámpa 3,6 V-os izzója nagyon sokáig működőképes egy góliátelemmel. Így Önnek a kellemetlenségek elkerüléséhez nincs is más dolga, csak magánál tartani egy Flashlight elemlámpát.

 

A termék további előnye az alacsony ár és a strapabíróság. A jó minőségű elemlámpák gyakran több ezer, sőt tízezer forintba kerülnek, azonban az általános felhasználás esetén értelmetlen ennyi pénzt költeni. A Flashlight elemlámpa strapabíró burkolata rengeteg sérüléstől képes megvédeni, így garantálva a hosszú élettartamot.

 

Flashlight elemlámpa műszaki adatai:

Izzó fogyasztása: 3,6 V

Energiaforrás: 3 X D /R20/ góliát elem

Burkolat: strapabíró műanyag

Bővebben
590 Ft
Részletek
A képek illusztrációk, a tévedés jogát fenntartjuk!
Adatok
Importőr/Forgalmazó
ATC-Trade
Cikkszám
1385
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!