TOP termékek

Házhozszállítás

Honeywell szénmonoxid vészjelző XC70-HU 7 év garancia

Honeywell szénmonoxid vészjelző XC70-HU 7 év garancia
Honeywell szénmonoxid vészjelző XC70-HU 7 év garancia

Ön már beszerezte szénmonoxid vészjelző készülékét?

A hidegebb idő beköszönte nem csak a télikabát elővételét teszi szükségessé. A fűtési szezon mindenkinek más előkészülettel jár és más veszélyekkel is.

A szénmonoxid mérgezés veszélye a mai napig súlyos problémát jelent, annak ellenére, hogy már potom összegekért lehet szénmonoxid vészjelző készüléket vásárolni. Ennek ez eszköznek a segítségével megelőzhetőek  a balesetek, esetleges tragédiák. Ezekre az eseményekre sehogyan máshogy nem készülhetünk fel. Persze a fűtőtestek rendszeres szakmai ellenőriztetése és karbantartása is nagyon fontos, azonban ez sem képes teljesen kiküszöbölni a problémákat. Jobb felkészülni minden eshetőségre!

Honeywell szénmonoxid vészjelző működéséről bővebben:

Az XC70-HU szén-monoxid érzékelő kiváló választás lehet a számunkra, hiszen az elektrokémiai érzékelője rendkívül érzékeny. Ezt a funkciót akár mi is próbára tehetjük, hiszen az alacsony gázkoncentráció-mérési üzemmód lehetőséget biztosít a CO-szenzor tesztelésre. Működése egy beépített 3 V lítiumos akkumulátor segítségével történik. Kialakításának további előnye a 60 percenkénti önellenőrzés és a LED állapotjelzők nyújtotta plusz funkciók. Így Ön mindig biztonságban érezheti magát és biztonságban tudhatja a családját is. A Honeywell termékekre jellemző nívóra bizonyíték, hogy nedves helységbe is elhelyezhetjük a szén-monoxid érzékelőt. Ennek köszönhetően a fürdőszoba és a konyha is biztonságos területté válik.

Ne habozzon, hiszen a megvásárolt termékre 7 év jótállás van. Mi biztosak vagyunk a termékünk kiváló minőségében, hiszen a Honeywell köztudottan magasra teszi a mércét. Ezért is merünk ilyen kimagaslóan hosszú jótállási időt biztosítani a vásárlóinknak.

Most már Ön is biztosan látja, hogy nélkülözhetetlen egy szénmonoxid vészjelző a veszélyeztett helyiségekbe.

Egyéb kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban? Akkor keressen minket bátran a kapcsolati űrlapunk segítségével vagy telefonon, a +36309865613 telefonszámon.

Bővebben
16 990 Ft
Részletek
A képek illusztrációk, a tévedés jogát fenntartjuk!
Adatok
Importőr/Forgalmazó
Somogyi
Cikkszám
1188
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!