TOP termékek

Házhozszállítás

Kullancsriasztós tapasz / többféle színben

Kullancsriasztós tapasz / többféle színben
Kullancsriasztós tapasz / többféle színben

 

A nyaralás, a kirándulás mind olyan időtöltések, amikor szeretnénk magunkat felhőtlenül jól érezni. Az év azon időszakaiban, amikor a természet engedi, sokan szeretnek a szabadban tartózkodni, azonban ez a kellemes időtöltés kockázatokat is tartogat magában. A kullancsok és a szúnyogok számos betegséget hordoznak, amik ránk és gyermekeinkre nézve veszélyesek lehetnek. Ha már megtörtént a baj és egy fertőzött állat megcsípett minket már csak az orvos segíthet, de mi magunk is tehetünk a probléma megelőzésért.

Szerencsére a természet is tartogat számunkra fegyvereket, hiszen vannak olyan növények, amiknek ezek az állatok kifejezetten nem kedvelik a szagát. Ilyen az eukalyptusz is, melynek az olajával van átitatva kullancs-és szúnyogriasztós karkötőnk. Ennek köszönhetően természetesen tarthatjuk távol a kártékony kis élőlényeket.

Rugalmas, vízálló szilikonból készült, természetes citrom olajjal.így szinte bárkinek a csuklójára passzol, azonban 3 év alatti gyermekeknek és allergiásoknak nem ajánljuk, akár  350 órán keresztül hatásos, visszazárható csomagolásban tárolható. Válassza a biztonságot, válassza a kullancs-és szúnyogriasztós karkötőnket.

100 % natural!!!

A kullancsriasztó tapasz  100 % természetes illatanyaggal készült.
Távolitsa el a védőfóliát és ragassza a ruházatra. Azonnali hatás,kb 72 óráig hatásos.
A tapasznál 1 csomagba 6 db található!!

Bővebben
490 Ft
Részletek
A képek illusztrációk, a tévedés jogát fenntartjuk!
Adatok
Importőr/Forgalmazó
Trixline/Baterie
Cikkszám
1391
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!