TOP termékek

Házhozszállítás

Beltéri lámpatest / Spot keret / Asztali lámpa / Bútorra szerelhető lámpa/Mozgásérzékelős mennyezeti

Beltéri lámpatestek széles választéka

LED-es termékekre 2, 3, illetve 5 év garancia gyártótól függően

Milyen beltéri lámpatestek találhatók a kínálatunkban?

- Asztali lámpa

Olyan minőségi darabot keres, ami nem csak mutatós, de tartós is? Akkor válogasson asztali lámpa kínálatunkból, melyben találhatóak kifejezetten szép, de egészen funkcionális darabok is.

- Bútorra szerelhető lámpa

Jól jönne egy kis plusz világítás a konyhában? Reggelente nem akarja felkapcsolni a villanyt a hálóban, de jól jönne egy kis plusz fény a szekrényben? Akkor egy bútorra szerelhető lámpa az, amire Önnek szüksége van.

- Éjszakai irányfény

Éjszakai irányfény kicsiknek és nagyoknak. A család fiatalabb tagjainak akár egész éjszaka is szüksége lehet egy kis világításra, hogy biztonságban érezzék magukat. Azonban a család többi tagjának is hasznos lehet egy némi fény az éjszakai órákban.

- Fali-, mennyezeti lámpatest

Egy fali-, mennyezeti lámpatest komolyan befolyásolja a helyiség hangulatát. Válogasson Ön is kedvére a különböző fali-, mennyezeti lámpatestek közül.

- Spot keret, spot lámpa

A spot keretek egyre népszerűbbek az otthonokban is. Jól elrejthető diszkrét megoldást nyújtanak, így minden otthonba beilleszthetők.

A fény az életünk fontos része

Minden otthonban fontos a világítás, így az sem mellékes, hogy milyen forrásból érkezik a fény. Fontos, hogy a kiválasztott lámpatest jól illeszkedjen az otthon hangulatához és minőségi anyagokból készüljön, hogy elég biztonságos és strapabíró legyen.