TOP termékek

Házhozszállítás

Spot keret

A beépíthető spot keret igazi elegáns designet visz az otthonunkba vagy a munkahelyünkre. Kifejezetten jó választás lehet olyan helyiségekben, ahol alacsony a belmagasság és zavaró lenne egy lógó csillár a plafonon. A süllyeszthető spot lámpa keretek modern világítást adnak a helyiségnek. Egy irodában kifejezetten jól mutat ez a visszafogott megjelenésű lámpa. Gyakran építik be hangulat világításnak a fő világítás mellé. A spot lámpa azonban fővilágításként is funkcionálhat, de akár a bútorlapba is beépíthető a szekrények világításához. A LED lámpa nem csak tökéletes megvilágítást ad majd, de hosszútávú és energiatakarékos fényforrást is. A billenős foglalatnak köszönhetően szabályozható a fény iránya.

A spot keretek önálló keretek, amik bárhol és bármilyen magasaságban használhatóak. Webáruházunkban külön megvásárolható a spot keret és a spot égő illetve a komlett változat. A LED égők között megtalálhatóak a kerethez kompatibilis égők GU10 foglalattal.
A komplett változatukban megvásárolható kifejezetten fürdőszobába, párás helyiségekbe megfelelő spot keret és égő, ami IP 65-ös védelemmel van ellátva.
Nézz körül a teljes választékban és találd meg az igényeidnek megfelelő világítást!